www.facebook.com/pages/Salto/233112470076221?fref=ts www.twitter.com/saltopublishing
ΠΡΟΦΙΛ   |   ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ   |   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ   |   ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ   |   ΒΟΗΘΕΙΑ  |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
Επιλέξτε όποιο βιβλίο από την σειρά ANATOMY θέλετε μόνο με 20 ευρώ! ! !ΣΑΛΤΟ :: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ :: Ποδόσφαιρο :: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ποδοσφαίρου

Σελίδες:   1 2  

 ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑ
Τιμή: €20.00 €18.00
Jose Ramon Gil Garrido
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑ

Κατάλληλο για : •Παιδικές - εφηβικές ομάδες •Ερασιτεχνικές - επαγγελματικές ομάδες ενηλίκων •Περίοδο προετοιμασίας •Αγωνιστική περίοδο

Αποστολή σε φίλο >   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
         

CITIUS-ALTIUS-FORTIUS(Εξαντλημένο)
Τιμή: €30.00
Κεζου Α.
CITIUS-ALTIUS-FORTIUS(Εξαντλημένο)

«Citius-Altius-Fortius»: Ένα παρεξηγημένο κατά καιρούς ολυμπιακό αξίωμα που «δανείστηκα» για τον τίτλο αυτού του βιβλίου. Πρώτα απ' όλα διότι με εκφράζει εννοιολογικά. Citius-Altius-Fortius στο Ολυμπιακό Κίνημα σημαίνει για κάθε νέο, ταχύτερα στην αθλητική απόδοση αλλά και στην αντίληψη, ψηλότερα στην ηθική ανάταση και δυνατότερα με θάρρος στον αγώνα της ζωής. Ταυτίζεται απόλυτα και στο δικό μας χώρο. Το μήνυμα προς κάθε άτομο που ασχολείται με τον αθλητισμό είναι να αναζητήσει την υπεροχή για να υπερβεί τις ικανότητές του.

Αποστολή σε φίλο >   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
         

MR FOOTBALL [Τεύχος νο14]
Τιμή: €15.00 €15.00
mr football
MR FOOTBALL [Τεύχος νο14]
το εξειδικευμένο περιοδικό για το ποδόσφαιρο.

συνέντευξη με τον προπονητή Oυναι Εμερι

Αποστολή σε φίλο >   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
         

SOCCER ANATOMY
Τιμή: €28.00 €25.00
Donald KirKendall
SOCCER ANATOMY
Your illustrated guide for soccer strength, speed and agility

Take an inside look at the world s most popular sport. Soccer Anatomy will show you how to elevate your game by increasing strength, speed, and agility for more accurate passes and powerful shots. Soccer Anatomy includes 79 exercises, each with step by step descriptions and full color anatomical illustrations highlighting muscles in action.

Αποστολή σε φίλο >   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
         

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τιμή: €35.00 €31.50
Μουρίκης Δ.Ε. Χρήστος
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μεγιστοποίηση της απόδοσης

Με αυτό το βιβλίο για πρώτη φορά παρουσιάζεται αναλυτικά μια περίοδος ποδοσφαιρικής προετοιμασίας με κάθε δυνατή λεπτομέρεια. Περιγράφεται ένα ασκησιολόγιο επτά εβδομάδων από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα ακριβώς πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου. Η παρουσίαση των εβδομαδιαίων, ημερήσιων προγραμμάτων και των ασκήσεων συνοδεύεται με κατατοπιστικά σχήματα, στα οποία παρουσιάζονται με μεγάλη ακρίβεια οι κινήσεις των παικτών, οι τοποθετήσεις τους και οι συνεργασίες που προκύπτουν. Το βιβλίο απευθύνεται σε προπονητές ποδοσφαίρου σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο, σε γυμναστές και σε σπουδαστές σχολών για την απόκτηση διπλωμάτων των προπονητών ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών.

Αποστολή σε φίλο >   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
         

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τιμή: €55.00
Ekstrand J. , Karlsson J. , Hodson A.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επιμέλεια Σωτηρόπουλος Α., Μπεκρής Ε.

Οι τραυματισμοί που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά επίσης για τους προπονητές και τις ομάδες τους. Παραταύτα, υπάρχουν προβλέψιμοι λόγοι πίσω από τους τραυματισμούς που εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο, για αυτό είναι επίσης πιθανό να υπάρχει ένας μακροπρόθεσμος προγραμματισμός έτσι ώστε να μειωθεί ο αριθμός και η σοβαρότητα τους.

Αποστολή σε φίλο >   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
         

ΠΛΗΡΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ [Βιβλίο + Dvd]
Τιμή: €25.00 €23.00
Greg Gatz
ΠΛΗΡΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ [Βιβλίο + Dvd]

Οι ποδοσφαιριστές πλέον είναι γρηγορότεροι και δυνατότεροι από ποτέ. Σε αυτό το ειδικό πακέτο βιβλίου/DVD ο διάσημος προπονητής δύναμης και φυσικής κατάστασης Greg Gatz παρουσιάζει ένα πλήρες προπονητικό πρόγραμμα, με το οποίο χτίζονται οι φυσικές ικανότητες του παίκτη ταυτόχρονα με τις συγκεκριμένες ποδοσφαιρικές ικανότητες που απαιτούνται για το ντριπλάρισμα, το μαρκάρισμα, την πάσα, το σουτ, την κεφαλιά, καθώς και για τον ρόλο του τερματοφύλακα.

Αποστολή σε φίλο >   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
         

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Τιμή: €69.00
Σωτηρόπουλος Αριστομένης, Μπεκρής Μ. Ευάγγελος
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Μία Πολύπλευρη Προσέγγιση

Το σύγγραμμα αυτό αναφέρεται σε φοιτητές Τ.Ε.Φ.Α.Α., σε καθηγητές φυσικής αγωγής, σε προπονητές ποδοσφαίρου, καθώς και σε όσους ασχολούνται με μεθοδικότητα και ζήλο με την προπονητική διαδικασία και την υποστήριξή της. Η απόδοση στο ποδόσφαιρο είναι ένα πολυπαραγοντικό μέγεθος και η εξέλιξη της γνώσης των επιστημών που το στηρίζουν είναι πλέον ταχύτατη. Η διαρκής ενημέρωση σε επιστημονικά ζητήματα που επηρεάζουν την αγωνιστική ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή είναι καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη της βέλτιστης απόδοσης. Το βιβλίο αυτό αναφέρεται με σαφήνεια στην θεωρία και την πράξη της προπονητικής του ποδοσφαίρου, δίνοντας άμεσα απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν τους αθλητικούς επιστήμονες.

Αποστολή σε φίλο >   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
         

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΚΑΚΙ ΜΕ ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ
Τιμή: €18.00 €16.00
Κοκκινίδης Χαράλαμπος
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΚΑΚΙ ΜΕ ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ
Εγχειρίδιο προετοιμασίας και αγωνιστικής περιόδου

Το παρόν βιβλίο αποτελεί τον πληρέστερο οδηγό προετοιμασίας μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, παρουσιάζοντας ένα πλήρες πρόγραμμα 7 εβδομάδων, στο οποίο αναλύεται κάθε ημερήσια προπόνηση. Κάθε πτυχή της ποδοσφαιρικής προπόνησης περιέχεται στο πρόγραμμα προετοιμασίας: φυσική κατάσταση, τεχνική κατάρτιση, αντοχή, τακτική, ασκήσεις κ.λπ. Συνδέοντας την περίοδο προετοιμασίας με την αγωνιστική περίοδο, το βιβλίο περιλαμβάνει και ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης κατά την αγωνιστική περίοδο, με αναλυτική ημερησία ανάλυση της προπόνησης. Πρέπει να τονιστεί ότι τόσο το πρόγραμμα προετοιμασίας όσο και το πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου είναι προσαρμοσμένα στα ελληνικά δεδομένα και στις ανάγκες των ελληνικών ομάδων. Για να γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένο το βιβλίο, παρατίθενται επιπλέον ασκήσεις τακτικής καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψη των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών. Το τελευταίο κεφάλαιο αναφέρεται στη διατροφή των ποδοσφαιριστών, παρουσιάζοντας βασικούς κανόνες διατροφής και ένα ενδεικτικό εβδομαδιαίο διαιτολόγιο αγωνιστικής περιόδου. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε προπονητές ποδοσφαίρου σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ομάδες και σε φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α. της ειδικότητας του ποδοσφαίρου.

Αποστολή σε φίλο >   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
         

ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τιμή: €10.00 €7.00
Freiwald J.
ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σωστή προθέρμανση και η αποθεραπεία έμμεσα βελτιώνουν όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν την απόδοση και συμβάλλουν σημαντικά στην πρόληψη των τραυματισμών.

Από το βιβλίο αυτό ο προπονητής ή ο παίκτης, ανεξάρτητα από την κατηγορία που αγωνίζεται, θα αντλήσει ασκήσεις γενικές και ειδικές, ομαδικές και ατομκές, με στόχο το σχεδιασμό μιας κατάλληλης προθέρμανσης και αποθεραπείας.


Αποστολή σε φίλο >   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
         

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.


Σελίδες:   1 2